Hai sa ne racorim putin

La Polar Ocean Park din Hangzhou. Adica aici.

Fix peste drum de aici 😀

Am fugit într-o duminica sa ne adapostim de vipia de afara. Sa nu va lasati pacaliti de pozele cetoase. Nu e toamna, nu e frig. E prin august, cu vreo 40 de grade Celsius si umezeala de se condenseaza apa pe tine imediat cum iesi afara.

Cam scumpic, dupa parerea mea, dar distractia costa în China. La vreo 20 de euro la cursul de azi, vreo 16 la vremea aia. De banii astia am vazut un fel de gradina zoologica cu animale polare. Si pentru ca spatiu era din belsug, au mai avut un acvariu cu pesti exotici, rechinasi, sturioni si corali.

Îmi pare rau, dar pozele nu sunt de calitate prea buna.

Focile astea au fost extrem de prietenoase, mai ales ca le-am cumparat sentimentele cu o mâna de pesti pe care o tanti îi avea de vânzare la marginea bazinului.

Nu pot sa spun ca am fost rupta de admiratie. Cam pe la toate muzeele sau parcurile astea tematice din China e bine daca ai un tânc cu tine. Asa te bucuri si tu de bucuria lui, ca altfel te plictisesti de groaza. Cel mai nasol exemplu de genul asta l-am patit la Muzeul Stiintei si Tehnologiei din Shanghai, unde am lasat-o pe Zhang Min sa ma duca a veste si-a poveste. Mi-am zis ca daca la ei se face toata tehnologia dupa ce iese de pe plansetele proiectantilor euro-americani, la muzeul respectiv trebuie sa fie niste chestii cel putin SF. Când colo… îti era îndeajuns o cultura generala de clasa a zecea (model predecembrist, poate acum s-or mai fi schimbat lucrurile) si nu mai aveai de ce te mira.

Dar sa revenim la racoare. Mai niste delfini, mai niste pinguini.

Gata, va pupa ursu’!!!

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Foarte draguti pinguinii <3

  2. Frumos amenajat. Lupii sunt foarte frumosi, se vede ca sunt ingrijiti corespunzator.

  3. Foarte fain! Distractia costa oriunde in lume, dar o distractie ca aceasta merita.

  4. Cat de simpatic este materialul video cu pinguiniiii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud