Teleshopping

Trafaletul vostru nu acopera perfect! V-ati saturat sa patati totul în jur? Ati agatat cu cotul rezervorul de vopsea si totul s-a întins pe jos? Sunteti stropit de sus pâna jos dupa zugraveala? Paint Runner nu numai ca zugraveste. Spala, calca si gateste :D.

Sunati si comandati Paint Runner pentru doar 139 de lei (plus taxe de expediere, dar asta scrie cu litere mai mici). Veti primi nu numai acest sistem revolutionar de zugravit: La acelasi pret veti avea si mânerul format din trei segmente si recipientul pentru turnatul vopselei.

Daca sunati ACUM veti primi ca bonus dispozitivul pentru vopsirea marginilor si niciodata bla… bla… bla… nu va fi mai usoara!!!

Pe naaaaibaaaa! Mergeti la Auchan, în Timisoara si luati chinezaria la 20 de lei, mai putin scula de dat pe la colturi. Pret de supermarket, ca pe site la cei care o importa e 45 de lei. Deh, expedierea prin Posta Româna e “gratis”.

Am gasit pe net si varianta cu smecheria ce vopseste marginile si costa 55 de lei. Nu e vorba de niciun fel de bonus, e produsul standard. Dar, fraierilor, sunati ACUM si comandati fara sa gânditi. Pentru ca tembelizorul va face minte neteda.

Bookmark the permalink.

6 Comments

  1. :))))
    Eu nu am folosit teleshoping niciodata! Acum am auzit ca dry cooker e la moda! 🙂

  2. Asa aud si eu de cateva ori pe zi din spamurile ce imi intra in mailul de pe yahoo 😀

  3. daca ati sti cati cumpara balariile alea de la teleshopping…mama, mama…

  4. Dar eu sunt ferm convins ca el zugraveste, spala, spala, calca si gateste SINGUR. Tu doar te gandesti ca ai vrea sa iti faca chestiile astea si el le face!

  5. Ce sa facem? Pentru unii e mai usor sa ia totul de-a gata si sa creada tot ce li se povesteste, decat sa faca o mica plimbare pana in primul supermarket sau magazin de profil. Dar asta e marketingul…convinge-l pe prost ca merita sa iti cumpere produsele la supravaloare.

  6. Si cu toate astea, au niste vanzari bisnitarii astia de nu-ti crezi ochilor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud