Terapia lu’ peste

Vineri am facut schimb cu sâmbata, tocmai ca sa nu prindem aglomeratia weekendului. Indonezienii au fost la lucru si noi la un parc acvatic, la nici zece minute de hotel.

Gata, stiu ca v-am facut gelosi. Acum trecem la lucruri serioase. Am gasit o tanti ce pazea un bazin cu pesti si care te lasa sa-ti bagi picioarele în el contra sumei de 30000 de rupii, adica vreo 3 euro. Dar numai dupa ce te spalai pe ele.

Am încercat sa ne dumirim ce stiu pestii astia sa faca dupa afisul care statea lânga bazin, dar nu ne-a prea iesit. Royce ne-a spus ca manânca pielea moarta de pe picioare, asa ca am dedus ca e un fel de peeling mai exotic.

Noi, tipele, am fost mai curajoase si ne-am dat la pesti din prima. Dupa noi a venit si unul dintre baieti. De cum intri în apa se strâng roi în jurul tau. Ma rog, termenul e impropriu folosit. Daca nu stiati, când se aduna mai multi la un loc, pestii se tin de bancuri. Astia te rontaiau cu guritele si te bateau cu înotatoarele, dându-ti senzatia ca iti trec mii de curenti prin piele.

Pentru persoanele care se gâdila e mai dificil la început. Eu n-am problema asta, dar restul au avut nevoie de vreo câteva minute sa se obisnuiasca.

Ne-am gândit ca astia mici si negri or fi rude de-ale pestilor sanitari pe care îi tin acvaristii nostri ca sa le curete borcanele. Indiferent ce ar fi, senzatia merita toti banii. si nu iesi de acolo doar cu pielea mai catifelata. Probabil ca mesteresc baietii ceva si la circulatia periferica. La vreo jumatate de ora, dupa, am simtit picioarele foarte usoare si o caldura în toata zona pe care au lucrat-o cu simt de raspundere.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud