Starea zilei

Tre’ să muncesc. Da, îmi place ce fac, dar sunt totusi dintre cei care muncesc pentru a trăi. Nu trăiesc pentru a munci. Fiţi siguri că n-aş da zece zile de leneveală pe una de salahorie. Din păcate, faptul că te loveşti tot de aceiaşi oameni şi problemele lor asemănătoare îţi impune o oarecare rutină.

Nu o să pierd vremea în fiecare zi spunându-vă în texte sofisticate ce-mi trece prin suflet sau prin cine aş vrea să-mi trec pumnii, decât dacă o să intervină ceva deosebit.

Ce vedeţi mai jos e rutina mea. Urăsc să mă învârtesc în jurul cozii, dar asta e parcă mai interesantă decât să închid luni în contabilitate şi să stau ghiocel în faţa celor care fac auditul.

Asta e, nu poţi explora lumi noi în fiecare zi!


[ ] Bag ca migu’. Mai puţin şi intru cu botu-n pământ.
[ ] M-am săturat de lucru ca şi câinele de pureci.
[ ] Visul lor e coşmarul meu. Iar le trebuie o chestie SF. 
[ ] Cam prea multă linişte. Ceva nu e în regulă.
[ ] Între două, nu te plouă. Că stai prin aeroport. Cu orele. Hai, măi, că de avioane vorbesc. 
[ ] Sunt mândră de a fi membră a Asociaţiei Române de Frecat Menta. Puteţi deveni şi voi aici. Nu-s vinovată eu că nu-s în stare ei să-mi dea de lucru. 
[ ] Utilizatorii idioţi sunt coşmarul vieţii mele. Şi e vis în vis. DiCaprio n-a reuşit în Inception să meargă mai mult de al treilea. Eu sunt la al patrulea. 
[ ] Ce mama naibii, toţi v-aţi trezit să-mi fiţi şefi??? Ia, la rând, băieţi. Şi mai răsfirat. 
[ ] I-a picat cuiva fisa, m-a lovit în creştet şi a sunat a gol. Se pare că nu mi-e creierul acasă. Măcar am cap să nu mă plouă în gât. 
[ ] În sfârşit…. WEEKEND!!! Pân-aci. Am rupt lanţul şi zburd pe câmpii. 
[ ] Îmi scot scobitorile dintre pleoape, închid compu, dau drumul la câini, bag cornul în pernă şi o să dorm până o să cad din pat. 
[ ] YEEE… Concediu!!! (Ce-i ăla?) 
[ ] Gata, mi-am dat demisia. 
[ ] Hai mândruţă, sus în deal, să îţi cânt Heavy Metal. 
[ ] Sărbăutori bericite, everybody!!!

3 Comments

 1. “[ ] Visul lor e coşmarul meu. Iar le trebuie o chestie SF. ”
  Hehe! Ma simt un pic vinovat! 🙂

  • Hi Mihai!!! Esti primul user care ma descopera. Culmea, ultima faza cu care ai venit, am mai facut-o in urma cu vreo 6 ani. Bine ar fi fost daca as fi salvat atunci sursa si as fi luat-o la pachet cand am plecat de la jobul respectiv. Ca nu ar mai fi trebuit sa reinventez toate procedurile. Dar atunci am fost asa de turbata ca am zis ca nu mai vreau sa ma uit in urma mea. Las’ c-o scoatem noi la capat.

   PS Am vazut ca m-ai citit la greu 😉 Multumesc pentru atentie!

 2. Foarte interesant articolul!Am totusi cateva sfaturi pentru blogul tau. Incearca sa pui reclame adsense, alege o tema pe 3 coloane, adauga-i RSS, cont de facebook.

  O zi faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud