Leurdă, reloaded

Anunț important pentru țară! A reapărut leurda pe piață și se menține la aceleași cotații bursiere ca anul trecut.

Toate se grăbesc anul ăsta, de parcă le-ar mâna rușii din urmă. M-am uitat prin blog și am văzut că anul trecut am scris prin aprilie pe același subiect.

rezultatul

În seara asta am inventat o chestie nouă. N-am mai ajuns să-i fac și poze, că a mirosit prea tentant. În principiu, arată ca și cea de anul trecut, dar de data asta am făcut-o salată crudă.

So… luați o legătură sănătoasă de leurdă, tăiați-o cam la doi centimetri și o îmbălsămați cu puțin ulei picant (ulei de măsline în care puneți fulgi de ardei iute și uitați de el vreo câteva săptămâni sau dați o grămadă de bani pe el gata-făcut în magazin), cam o lingură de zeamă de lămâie, un iaurt mic și cam o sută de grame de brânză de veci.

La final îi dați lovitura de grație cu parmezan ras și niște cuburi de piept de pui pe care l-ați maltratat pe grătar.

Nu-i așa că mai simplu nu se poate?

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud