Rock la ecuator

Ieri am dat peste un afis în restaurantul unde am mâncat la prânz si Royce mi-a explicat ca tipul din poza e cel mai tare rocker al Indoneziei. Îl cheama Ahmad Albar si s-a nascut în 1946 din parinti sauditi. L-am cautat pe youtube si am dat de el si pe Wiki. Tipul cânta de prin 1975 si cu una dintre trupele de tinerete a facut deschiderea unui concert Deep Purple.

Va las si pe voi sa ascultati câteva piese.

Urmatoarea e o balada si, culmea, la fel îi zice si în bahasa. Asta, asa, ca ieri ma distram de limba asta si ziceam ca e un fel de româna. Ba mai mult, azi, pe langa Carrefour am vazut un afis care zicea asa: “1 Beli, 1 Gratis”. Mie îmi cam suna “Cumperi 1 si ai 1 Gratis”. Voi ce ziceti??? Poate ca sunt obsedata, dar dupa un an în China, unde totul era diferit, aici orice asemanare îmi sare din prima în ochi.

Duo Kribo cu Ahmad în componenta:

Am mai dat si de o trupa bunicica de heavy metal, Power Metal pe numele ei de botez. Mai sunt si altele, dar au ramas ca stil pe undeva pe la începutul anilor ’80

Noapte buna, copii, ca la mine iar e spre dimineasa.

Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Buna seara de acasa, Teo! Frumoase destinatii si minunate locuri ai vazut! Te invidiez sincer, dar un sincer- frumos! In schimb descrierile tale asupra locurilor si civilizatiilor tale egaleaza cu succes un documentar la Discovery, purtandu-ti cititorul alaturi de tine…
  Esti un exemplu graitor de ” se poate si altfel”…
  Calatorii placute si sa aduni cat mai multe frumuseti si averi din acestea, de suflet!

  • Multumesc mult, Sonia. Intr-adevar, sunt norocoasa. E si mai interesant ca trebuie sa lucrez cot-la-cot cu oamenii locului si asa ajung in situatii care nu sunt trecute in ghidurile turistice.

   Si da, se poate si altfel. Adica sa incerci sa atingi cat mai putin din locurile prin care treci, ca si cei care vin in urma ta sa gaseasca ce ai vazut si tu. Iar daca trebuie sa-ti lasi intr-un fel sau altul amprenta, atunci sa fie la modul ca cei pe langa care treci sa-si aduca cu placere aminte de tine.

   Cam asta e ideea ce ma duce pe mine mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud