Din nou despre centură

La faza cu centura Curticiului, interesul meu e mai mare decât al celor plătiţi (şi) din banii mei ca să îi poarte de grijă. Dacă nu aţi mai citit celelate articole, puteţi să răsfoiţi puţin blogul şi o să daţi de ele. Nu sunt la prea mare distanţă, pentru ca în ultima vreme nu mai apuc să scriu.

Întâmplător, am luat legătura pe facebook cu echipa domnului senator Igaş. “Facebook?” ziceţi şi ridicaţi miraţi din sprâncene? De ce nu, dacă preşedintele şi premierul conduc ţara de pe acolo, eu de ce să nu-mi interpelez senatorul tot aşa. Zic.

Bun, nu mi-am pus prea mari speranţe, mi-am povestit oful şi năduful şi spre plăcuta mea uimire, de unde în Primăria Curtici s-a mers la pas alergător pe ideea gen “nu e treaba mea”, aici părerea mi-a fost ascultată. Ba chiar preluată şi dată mai departe.

Azi am primit răspuns de la Ministerul Transporturilor, care a trimis-o la Compania de Drumuri Naţionale. Răspunsul îl vedeţi mai jos. Venind de la cei care n-au nici în clin şi nici în mânecă cu problema locală, nu a fost o surpriză pentru mine că mă trimit înapoi la Consiliul Local Curtici.

raspuns CNADNR

La Curtici treburile sunt clare. S-a votat varianta cu şoseaua de întoarcere de la mijlocul oraşului, peste casa mea şi până la marginea dinspre Arad. Pentru că aşa a fost făcut studiul de fezabilitate şi pentru că răspunsul Comisiei de Urbanism la propunerea mea a fost identic cu fâlfâirea măreţului stindard. De aici nu mai am ce spera la schimbări.

Mai aştept răspunsul CFR-ului la interpelarea domnului Igaş. Poate măcar lor le vine ideea să lase deschisă vechea barieră sau să deschidă una nouă pe unde o să fie centura perpendiculară pe calea ferată.

Şi o să apelez şi la Consiliul Judeţean Arad. Că doar s-au mai schimbat apele şi binefacerea cu pasajul de la Ioţcu ni se trage. Cum, ziceţi că nu e aşa? Păi, el s-a lăudat.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud