Drumul judetean nu e autostrada!!!

Dragi contarani din Curtici si Sofronea, sa stiti ca nu ati primit decât un drum proaspat asfaltat, chiar daca a fost latit. Daca nu ma credeti, traversati Aradul si mergeti vreun kilometru spre Timisoara, ca sa observati care e diferenta.

Stiti de ce va spun lucrul asta? Pentru ca de dimineata am evitat pe nici cinci kilometri, doua accidente. Niste inconstienti care au crezut ca sensul opus e banda din stânga a autostrazii pur si simplu si-au bagat piciorul în acceleratie de parca ar fi vrut sa-l scoata prin podea. În ambele cazuri au fost depasiri multiple care au facut coloana lasata în urma si pe cei ce veneau din fata sa puna frâna sau mai-mai sa sara de pe sosea ca sa se fereasca de viteazul cu Logan. Desteptule care lucrezi la Romtelecom si conduci B 29 ZCK, sa-ti fie rusine! Stii tu destul de bine pentru ce.

Nu cred ca sunt doua luni de când a murit primul idiot pe soseaua proaspat reparata. Atunci s-au gasit gramada sa-i plânga de mila si sa acuze tot ce le-a picat în tastatura, de la politia rutiera pâna la cei care au turnat asfaltul, mai putin pe el, care a trecut în tromba pe lânga tot ce a întâlnit în drum. Pai ce ati vrea? Sa stea politaii în afara localitatilor ca stâlpii de telegraf, însirati pe marginea drumului? Sa faca CE??? Chiar daca pun radarul, dupa ce treceti de el, tot va faceti de cap, daca asta va sta în minte.

Dar hai sa va spun cum stau treburile. Daca nu reusiti sa v-o luati de la cei cu capete de creta – iar aici motivele sunt multe si de tot felul – tineti cont ca înainte sa încalcati regulamentul circulatiei, va luati la trânta cu legile fizicii. Iar astea nu va iarta pentru ca sunt reci, insensibile si se aplica pe loc.

Credeti-ma, mi se rupe de ce puteti pati voi, cei care faceti pe paraleii pe sosele. La o adica primiti ce va cautati. Numai ca de obicei mor sau ramân schiloditi pe viata nevinovati care n-au avut decât ghinionul sa fie prea aproape de voi.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud