Lucrurile devin și mai bizare

rabbitLa pachet cu faza de ieri, mi-am mai amintit una, povestită de același amic.

„Într-un an, înainte să mă-nsor, la vreo câteva săptămâni după Paști, un prieten a organizat o băută, la el acasă. Târziu, spre miezul nopții ne-a lovit și foamea și nu mai știu cui i-a venit ideea să frigem un iepure. Numa’ că animalul trebuia tăiat și belit înainte să-l punem în frigare. Așa că l-am trimis pe stăpânul locului să meargă la cuștile cu iepuri și să aducă unul.

Bătoci, cum am fost, nu mai țin minte dacă a fost bun, dacă a fost fraged, dacă a fost ațos. După ce ne-am pus burțile la cale și am mai tras câteva guri de vin, ne-am culcat fiecare, pe unde am nimerit.

Dimineața, bătăi în poartă și urlete. Iese unul afară, deschide ușa și dă peste baba care avea casa lângă a celui la care făcusem cheful.

– Bată-vă Dumnezo, să vă bată, că tătă noaptea aț’ urlat, ca dracii! Da’ cu mâța me ce-aț’ avut, că i-aț’ atârnat blana-n gard?”

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Bwahahaha =)))) morrrr

  2. Povestea este si in “Papillon”, unde cineva gateste pisica in loc de iepure, si e descoperit fiindca coastele unui animal sunt ovale in sectiune, si ale celuilalt animal sunt rotunde in sectiune.
    La gust ambele sunt la fel de bune, se spune, daca bucatarul se pricepe.

    • Am citit Papillon cand am fost prin clasa a VII-a. Clar ca am uitat detaliile, daca nu mi s-a parut faza cunoscuta cand a povestit-o colegu-meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud