Român în Indonezia

Saptamâna asta am dat, via forumul de pe Softpedia, de un român care e la munca în Indonezia. Va dati seama?! In-do-ne-zi-a. Hai, ca vad ca înca mai stiu sa despart în silabe. Oare o mai fi tara pe Pamântul asta unde sa nu fie un român plecat la lucru?

Daca eu m-am simtit singura în China si pe urma mi-am dat seama ca era plin de români, închipuiti-va cum se simte baiatul asta, ca singurul arian din zona e un neamt .

E un tip cu umor si care scrie plin de verva. Unde mai puneti ca are atât de mult bun-simt încât atunci când mi-a comentat pe blog nici nu si-a pus link spre al lui. Cica nu poate fi numit blog, ca n-are decât vreo cinci cititori.

Parerea mea e ca o sa aiba mai multi. chiar dintre voi. Dati un click aici!!!! si n-o sa va para rau.

Bookmark the permalink.

7 Comments

  1. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase.
    Arieni…or mai fi ei câțiva, dar nu sunt “de-ai locului”. Vin și pleacă. Cam în fiecare weekend sunt ceva europeni pe aici. Dar desigur, cam în fiecare weekend alții. Nici macar Nick, proprietarul hotelului, nu stă aici ci doar vine din când în când în vizită.

  2. Scrie bine Buntzi! L-am citit cu mare plăcere!

  3. Cand esti plecat in alte tari pentru o perioada mai lunga, atunci cand intalnesti sau auzi vorbindu-se romaneste in jurul tau, parca iti mai alini din dor. Si nu cred ca e tara sau locusor de pe Pamant unde sa nu fi fost sau sa nu fie un roman.
    Multumim de recomandare!

  4. Si cum ai facut cind ai despartit in silabe? Ai tinut palma intinsa sub barbie? :)) Sunt romani in toata lumea iar cei care au plecat sa munceasca chiar sunt oameni….

  5. Am sa il citesc cu placere. Sunt cativa ‘aerieni’ peste tot in lume. Prin unele locuri mai multi, prin unele mai putini. Mi-ar placea si mie sa cunosc romani in Maroc, de cand sunt aici nu am vazut nici unul :(((. Si eu ma simt aeriana aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud