Robert the Bruce

Cică “don’t drink and drive”. În România practic zicala. Da’ cum, Doamne iartă-mă, să stai cu sucu-n faţă când ieşi cu băieţii la băute şi în America ai voie “a drink per hour”.

Anul trecut am încercat mult trâmbiţata Bud Light şi am plecat de aici cu impresia că berea americană egal câh. Aşa că nu mi-am făcut prea mari speranţe. I-am cerut tipei de la bar “some beer, at your choice”. Tipa a râs şi mi-a pus în faţă o listă din care am ales Robert the Bruce.

Prietenii maidenari imi vor înţelege alegerea subiectivă. Prietenii noi americani au avut doar cuvinte de laudă când am terminat prima halbă în tandem cu ei, care s-au dat la blonde. N-am ştiut de ce. Am început să simt când drăcuşorul de Patrick mi-a pus-o în mână pe cea de-a doua. Pe la mijlocul ei eram fericită.

robert_the_bruce

N-am ştiut ce iau şi m-am trezit în faţă cu o bere brună. Nu sunt fan, dar pe asta o recomand din toata inima. Dacă aveţi drum prin zonă, e făcută în Indiana de către Three Floyds şi se găseşte şi prin statele din jur. Chicago Tribune a votat-o berea lunii în urmă cu vreo trei ani.

Cât despre Robert the Bruce, am aflat că a fost un rege scoţian, trăitor pe la 1300 şi care a dat aşa de bine cu sabia împotriva englezilor că a reuşit să-şi ţină ţara neatârnată în timpul domniei lui.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud